Professionele voetverzorgster ·

Contacteer Anja via 0467 02 75 33 of [email protected].

Gespecialiseerde voetverzoring

Medische pedicuur aan huis

Podoloog

Een podoloog en een medisch voetverzorger gaan hand in hand als het gaat om de gezondheid van onze voeten. Hoewel hun rollen en taken verschillen, zijn ze allebei essentieel voor het behoud van gezonde voeten. 

Een podoloog is een medische professional die gespecialiseerd is in het diagnosticeren, behandelen en voorkomen van aandoeningen en letsels aan de voeten en enkels. Ze zijn opgeleid om zowel conservatieve als chirurgische behandelingen uit te voeren en kunnen helpen bij het behandelen van een breed scala aan voetproblemen, zoals platvoeten, ingegroeide nagels, hielspoor, en meer. 

Medische voetverzorgers en podologen werken vaak samen om de beste zorg voor de voeten van hun patiënten te bieden. Een podoloog kan bijvoorbeeld een patiënt doorverwijzen naar een medisch voetverzorger voor regelmatige voetverzorging tussen afspraken door. Daarnaast kunnen ze samenwerken om te zorgen voor een volledige en effectieve behandeling van voetproblemen. Ook kan een medisch voetverzorgen een klant doorverwijzen naar de podoloog. Hierbij alvast een van onze podologen waar we mee samenwerken: 

Podoloog F. Janssens
Mechelsesteenweg 747/1, 3020 Herent
Mail : [email protected]
gsm : 0475 41 02 76
Tel: 016 20 48 39