Professionele voetverzorgster ·

Contacteer Anja via 0467 02 75 33 of [email protected].

Gespecialiseerde voetverzoring

Medische pedicuur op uw maat

Voetverzorging

Voetverzorging op maat van uw wensen Heeft u last van voetproblemen of wilt u uw voeten preventief laten verzorgen? Dan kunt u rekenen op Anja van Anja’s Beautysalon

Zij komt graag bij u thuis voor een professionele voetverzorging in regio Haacht. Zij doet dit met veel vakkennis en passie.

Voor welke voetproblemen? Een professionele voetverzorging is zowel nodig als u bepaalde voetklachten heeft, als om voetklachten te voorkomen. De voetverzorging wordt steeds uitgevoerd onder de meest hygiënische omstandigheden. Voetspecialiste Anja behandelt onder andere schimmelnagels, kalknagels, likdoorns, ingegroeide teennagels, enzovoort. Ze doet dit aan huis in de regio’s rond Haacht (Mechelen, Leuven, Keerbergen, Kampenhout, Herent en Rotselaar).

Hoe werkt het?

Tijdens de eerste afspraak wordt er een intake gedaan waarbij de toestand van uw voeten wordt bekeken. De behandeling wordt hierop aangepast. Goed om te weten: ook mensen met aandoeningen zoals diabetes of hemofilie die een speciale voetverzorging nodig hebben, kunnen hiervoor terecht bij Anja’s Beautysalon.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie krijgen over de behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op.